Stampot buffet

Stamppot buffet € 17.50 per persoon.

Onze stamppotten worden geserveerd in het winterseizoen en zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar in verband met aanvoer van onze verse ingrediënten.

Stamppotten in buffetvorm bestaande uit:

  • Boerenkool: Echte boerenkost met verse boerenkool, rijkelijk gevuld en afgemaakt met een scheut azijn, room en boter.
  • Hutspot: Stamppot wortels / siepels met veel winterpeen en uien. Met boter en room.
  • Zuurkool: Verse blanke zuurkool met een beetje kerrie en kruimige aardappelen.
  • Goed uitgebakken speklappen.
  • Rookworst.
  • Gebakken uien.
  • Uitgebakken spekjes.
  • Rauwkostsalade.
  • Augurken.
  • Zilveruien.
  • Piccalilly.
  • Mosterd.
Snert- en/of bruine bonensoep buffet € 12.50 per persoon.

Huisgemaakt en alleen in het winterseizoen verkrijgbaar. Bestaande uit:

  • Roggebrood met katenspek.
  • Plakjes rookworst.
  • Mosterd en piccalilly.
Kapucijners- en/of bruine bonen Buffet € 12.50 per persoon.

Royale hoeveelheid aan bonen en ingrediënten voor de rest van de dag. Bestaande uit:

  • Uitgebakken speklappen.
  • Gebakken uien.
  • Piccalilly.
  • Mosterd.
  • Zilveruien en snipperuien.
  • Augurken.
  • Rauwkostsalade.
  • Spekvet.


*Buffetten zijn vanaf 15 personen te reserveren met een uitvalmarge van 10%.
Wij adviseren u daarom het aantal personen 2 dagen voor aanvang van het buffet aan ons door te geven.