Stamppot buffet € 17.50 per persoon.
Onze stamppotten worden geserveerd in het winterseizoen en zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar in verband met aanvoer van onze verse ingrediënten.
Stamppotten in buffetvorm bestaande uit:
- Boerenkool: Echte boerenkost met verse boerenkool, rijkelijk gevuld en afgemaakt met een scheut azijn, room en boter.
- Hutspot: Stamppot wortels / siepels met veel winterpeen en uien. Met boter en room.
- Zuurkool: Verse blanke zuurkool met een beetje kerrie en kruimige aardappelen.
- Goed uitgebakken speklappen.
- Rookworst.
- Gebakken uien.
- Uitgebakken spekjes.
- Rauwkostsalade.
- Augurken.
- Zilveruien.
- Piccalilly.
- Mosterd.
Snert- en/of bruine bonensoep buffet € 12.50 per persoon.
Huisgemaakt en alleen in het winterseizoen verkrijgbaar. Bestaande uit:
- Roggebrood met katenspek.
- Plakjes rookworst.
- Mosterd en piccalilly.
Kapucijners- en/of bruine bonen Buffet € 12.50 per persoon.
Royale hoeveelheid aan bonen en ingrediënten voor de rest van de dag. Bestaande uit:
- Uitgebakken speklappen.
- Gebakken uien.
- Piccalilly.
- Mosterd.
- Zilveruien en snipperuien.
- Augurken.
- Rauwkostsalade.
- Spekvet.
*Buffetten zijn vanaf 15 personen te reserveren met een uitvalmarge van 10%.
Wij adviseren u daarom het aantal personen 2 dagen voor aanvang van het buffet aan ons door te geven.