Voorgerechten
Garnalencocktail. € 10,25
Hollandse garnalen met frisse sla en romige cognacsaus, geserveerd met
sneetjes stokbrood.
Caprese. € 7,75
Klassiek Italiaans. Met mozzarella, vleestomaat, basilicum en balsamico-crème.
Trio van vis. € 12,25
Gerookte zalm en paling met Hollandse garnalen, geserveerd met cocktailsaus en sneetjes stokbrood.
Carpaccio. € 10,75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met pestomayonaise, gedroogde ui,
zongedroogde tomaatjes, rucolasla en Parmezaanse kaas.
Parmaham. € 9,25
Begeleid door Galia- en Cantaloupe meloen.
Soepen
Mosterdsoep. € 5,00
Gebonden soep waarin spekjes, prei en room.
Tomatensoep. € 5,00
Licht gebonden soep met balletjes.
Groentesoep. € 6,00
Echte Drentse groentesoep met verse worst en ballen.
Preisoep. € 6,25
Gebonden soep met room en gerookte zalmsnippers.
Warme tussengerechten
Gamba’s. € 10,75
Roergebakken grote garnalen met warme knoflooksaus en stokbrood.
Gemarineerde ribbetjes. € 9,00
Geglaceerd met smokey-bbq saus, geserveerd met knoflooksaus.
Tapas kroketjes. € 6,75
Kwartet van kaas,- groenten,- geitenkaas-en tomaat/mozzarella kroketjes.
Broodplankje. € 6,50
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.
Hoofdgerechten vlees
Tournedos du chef. € 25,75
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met in kruidenboter gebakken champignons en spekjes.
Kip cordon bleu. € 18,25
Met huisgemaakte tomatensalsa.
Varkenshaas. € 21,75
Omwikkeld met gerookt buikspek, waarbij een romige champignonsaus.
Kalfs ribeye. € 20,75
Geserveerd met kruidenboter.
Spareribs. € 20,00
Keuze uit naturel, pittig of zoet, geserveerd met een bijpassende saus.
Stoverij van rund. € 20,25
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.
Schnitzel. € 18,00
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of jägersaus.
Hoofdgerechten Vis
Zalm. € 21,50
Gebakken filet zonder huid, waarbij een saus van crème fraîche en basilicum.
Heilbot. € 23,75
Filet van blanke heilbot met kreeftensaus, gegarneerd met Hollandse garnalen.
Rode mul. € 18,75
Geserveerd met een garnituur van gebakken ui, knoflook en groene kruiden.
Hoofdgerechten Vegetarisch
Lasagne. € 17,75
Gevuld met roerbak groenten, waarbij een romige gorgonzolasaus.
Schnitzel. € 15,50
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze met champignon- of pepersaus.
Pasta. € 16,50
Met een saus van spinazie, pesto, Parmezaanse kaas en crème fraîche.
Goudse kaas. € 16,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met rode vruchten compote.
Wrap. € 15,50
Gevuld met gemengde noten, feta en roergebakken groenten.
*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.
Kindermenu’s
Frites met een snack. € 7,00
Keuze uit: frikadel, kroket of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Frites met vlees of vis. € 9,75
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalm.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Pasta Bolognese. € 9,75
Geserveerd met Parmezaanse kaas.
Pannenkoek. € 7,25
Geserveerd met stroop en poedersuiker.
Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.
Nagerechten
Crème brûlée. € 7,75
Afgebrand met rietsuiker, een bol vanille ijs en slagroom.
Witte chocolade-framboos ijs. € 7,25
3 bolletjes ijs met rood fruit en slagroom.
Bavarois mango en ananas. € 6,50
Met bolletje watermeloen ijs en slagroom.
Banana split. € 6,50
Met banaan, 3 bolletjes vanille ijs, chocoladesaus en slagroom.
Kaasplankje. € 9,00
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.
Kinderijsje. € 4,00
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.
IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.
Óók lekker na uw diner:
Irish koffie € 5,90
Spanish koffie € 5,90
Italian koffie € 5,90
Drentse Koffie € 5,50