Diner

Voorgerechten

Zalmcarpaccio. € 10,50
Met dille- crème fraîchesaus, kappetjes, rode ui en rucola sla.
Geserveerd met
sneetjes stokbrood en boter.

Trio van vis. € 12,25
Gerookte zalm en forel met Hollandse garnalen,
geserveerd met cocktailsaus en sneetjes stokbrood en boter.

Carpaccio. € 11,75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met truffeldressing,
geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes,
rucola sla en Parmezaanse kaas.

Caprese. € 9,75
Met romige burratakaas en gesneden tomaat.
Afgemaakt met een kruidige basilicumdressing.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.

 


Soepen

Mosterdsoep. € 5,25
Gebonden soep waarin gebakken spekjes, prei en room.

Tomatensoep. € 5,25
Licht gebonden soep met room en balletjes.

Groentesoep. € 6,00
Echte Drentse groentesoep met verse worst en ballen.

 


Warme tussengerechten

Gamba’s. € 11,75
In knoflookolie gebakken gepelde grote garnalen met sneetjes stokbrood en boter.

Gemarineerde kippendij. € 9,75
Met geroosterde cashewnoten en een koude oosterse dip.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.

Tapas kroketjes. € 8,75
Kwartet van kaas,- groenten,- geitenkaas-en tomaat/mozzarella kroketjes.

Broodplankje. € 7,75
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.

 


Hoofdgerechten vlees

Tournedos. € 31,50
Biefstuk van de haas ( 200 gram )
met naar keuze pepersaus, champignonsaus, of gorgonzolasaus.

Stoverij van rund. € 22,75
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Varkenshaas. € 23,25
Gevuld met romige burratakaas en pesto.

Spareribs. € 21,50
Keuze uit naturel, pittig of bbq,
geserveerd met een bijpassende sausen.

Schnitzel. € 21,00
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of gorgonzolasaus.

 


Hoofdgerechten Vis

Zalm. € 26,75
Gebakken filet zonder huid met een korst van verse kruiden.

Roodbaarsfilet. € 23,75
Op de huid gebakken filet met een romige witte wijnsaus.

Dorade. € 21,25
Gebakken verse filet met koude dille- crème fraîche dip.

 


Hoofdgerechten Vegetarisch

Enchilada. € 17,75
Gevuld met zwarte bonen, tomaat, ui, paprika en champignons.
Gegratineerd met kaas en geserveerd met crème fraîche.

Schnitzel. € 15,50
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze
met champignonsaus, pepersaus of gorgonzolasaus.

Goudse kaas. € 16,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met romige mosterdsaus.

Courgette. € 17,75
Gevuld met ui, champignons en grove groenten.
Gegratineerd met Goudse kaas.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.

 


Kindermenu’s

Frites met een snack. € 7,25
Keuze uit: frikadel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Frites met vlees of vis. € 9,75
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalmfilet.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Poffertjes. € 6,75
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Crème brûlée. € 7,75
Afgebrand met rietsuiker, een bol vanille ijs en slagroom.

Vanille cheesecake. € 8,00
Cheesecake bavarois met vanille gelei, een bol frambozen ijs en slagroom.

Choco Brownie. € 8,00
Met een bol butter scotch ijs en slagroom.

Poffertjes. € 6,75
Besprenkeld met Cointreau. Met een bol vanille ijs en slagroom.

Kaasplankje. € 9,00
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.

Kinderijsje. € 4,00
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.

IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.


Óók lekker na uw diner:

Irish koffie € 6,75

Spanish koffie € 6,75

French koffie € 6,75

Italian koffie € 6,75

Drentse Koffie € 6,25

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.