Diner

Voorgerechten

Carpaccio € 9.75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas, waarop Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, rucolasla en een fijne truffelmayonaise.

Vistrio € 12.25
Trio van paling, Hollandse garnalen en zalm.  Geserveerd met sneetjes stokbrood.

Caprese € 7.75
Salade van mozzarellakaas en tomaat en balsamico dressing.

Serranoham € 8.75
Met in witte port gemarineerde meloenbolletjes.  Geserveerd met sneetjes stokbrood


Warme tussengerechten

Roergebakken gamba’s € 10.75
In kruidenboter gebakken grote garnalen, waarbij een romige knoflooksaus.

Lamsrugfilet € 9.50
Getrancheerd en rosé gebakken filet met rode portsaus.

Brie € 8.00
Gepaneerde brie met een chutney van rood fruit.  Geserveerd met sneetjes stokbrood.

Broodplankje € 5.00
Warm geserveerd met huisgemaakte kruidenboter en tapenade


Soepen

Mosterdsoep € 4.75
Gebonden  soep waarin uitgebakken spekjes, prei en room.

Groentesoep € 5.00
Echte Drentse groentesoep met verse worst en ballen.

Tomatensoep € 4.75
Licht gebonden met balletjes en afgemaakt met een scheutje room.

Uiensoep € 6.25
Goed gevulde uiensoep met een gegratineerde kaas brushetta.


Hoofdgerechten vlees

Tournedos € 24.50
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met een krachtige rode wijn saus.

Varkenshaas € 20.25
Gevuld met brie en omwikkeld met bacon, waarbij een romige champignonsaus.

Runder ribeye € 19.75
Met gerookt spek, begeleid met een saus van rode port.

Stoverij van rund € 19.75
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Varkensschnitzel € 17.25
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of warme knoflooksaus.

Spareribs € 18.50
Groot portie ribben met chili- en knoflooksaus. Naar keuze, zoet of pittig.

Gevulde kipfilet € 17.00
Verrassende combinatie van Serranoham en verse roomkaas.

Drentse boerenschnitzel € 17.75
Met rijkelijk garnituur van ui, champignons en spek.


Hoofdgerechten Vis

Zalm € 20.25
In de oven gegaarde lende met groene kruidenkorst en hollandaisesaus.

Rode mul € 19.75
Op de huid gebakken, begeleid door een zachte saus van basilicum.

Tongschar € 24.50

Gebakken filet uit de Noordzee waarbij grote garnalen en warme knoflooksaus.


Hoofdgerechten Veetarisch

Portobello € 15.00
Gevuld met risotto, waarin truffel tapenade, champignons en pesto tomaatjes.

Kaasschnitzel € 14.25
Gepaneerd en gebakken Goudse kaas met romige Marne-mosterdsaus.

Bladerdeeg Pie € 16.25
Gevuld met een ratatouille van verschillende groenten, waarbij een romige champignonsaus.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur,  groentegarnituur en mayonaise.

Kindermenu’s

Frites met een snack € 6.75
Keuze uit: frikadel, kroket, kaasstengels of kipnuggets. Geserveerd met mayonaise en appelmoes.

Frites met vis of vlees € 9.75
Keuze uit: sparerib, zalm of minischnitzel. Geserveerd met mayonaise en appelmoes.

Pannenkoek naturel € 7.00
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Monchou taartje € 7.00
Waarbij kersencompote, een bol vanille ijs en slagroom.

Crème brûlèe € 7.75
Afgebrand met rietsuiker, een bol chocolade ijs en slagroom.

Kaasplankje € 9.00
Wekelijks wisselend, lekkere kazen van de  Borgerder dinsdagmarkt.

Vers fruit € 6.25
Coupe gevuld met fruit van het seizoen.

Trio van chocolade € 7.50
Combinatie van brownie, chocolade ijs, witte chocolademousse en slagroom.

Sorbet € 6.00
Met vanille ijs, bananen ijs, aardbei ijs, vruchten en verse slagroom.

Aardbeien € 6.50
Coupe met 3 bolletjes vanille ijs en verse aardbeien en slagroom

Kinderijsje € 4.00
Kleine coupe met vanille ijs, aardbei ijs en slagroom


 

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.