Diner

Voorgerechten

Garnalencocktail. € 10.25
Hollandse garnalen met frisse sla en romige cocktailsaus.

Serranoham. € 8.75
Lucht gedroogde Spaanse ham met parten meloen.

Trio van vis. € 12.25
Gerookte zalm en paling met Hollandse garnalen. Geserveerd met sneetjes stokbrood.

Carpaccio. € 9.75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met pestomayonaise, pijnboompitjes,
zongedroogde tomaatjes, rucolasla en Parmezaanse kaas.

Geitenkaas. € 9.00
Verrassende combinatie van geitenkaas en witte chocolade met notencrunch.


Soepen

Mosterdsoep. € 5.00
Gebonden soep waarin spekjes, prei en room.

Bospaddenstoelensoep. € 5.75
Heldere bouillon met tuinkruiden.

Tomatensoep. € 5.00
Licht gebonden soep met balletjes.

Groentensoep. € 6.00
Echte Drentse groentensoep met verse worst en ballen.


Warme tussengerechten

Buffel mozzarellakaas. € 8.00
Gegratineerd op gewelde vijg en vergezeld door een melange van noten.

Lamsrugfilet. € 10.75
Rosé gebakken filets met een robuuste rode portsaus.

Pikante gamba’s. € 10.75
In knoflook- en chiliolie gebakken grote garnalen.

Broodplankje. € 6.50
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.


Hoofdgerechten vlees

Tournedos du chef. € 25.75
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met gebakken champignons, spekjes en
huisgemaakte kruidenboter.

Entrecote. € 22.50
Rosé gebakken runder lende, geglaceerd met grove mosterd en bruine suiker.

Varkenshaas. € 21.75
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus.

Kipfilet. € 18.25
Gemarineerde kipfilet, gevuld met zachte mozzarella kaas en groene pesto.

Spareribs. € 19.75
Groot portie ribben met chili- en knoflooksaus. Naar keuze: zoet of pittig.

Stoverij van rund. € 20.25
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Schnitzel. € 18.00
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus.


Hoofdgerechten Vis

Zeebaars. € 22.50
Gebakken filet uit de Noordzee, waarbij een saus van crème fraiche en dille.

Witvis. € 19.50
Boterzachte filet van heek met garnituur in een krokant jasje.

Zalm. € 20.75
Gebakken filet met een romige hollandaise saus .


Hoofdgerechten Vegetarisch

Bladerdeeg Pie. € 16.75
Gevuld met ratatouille van groenten en een romige champignonsaus.

Schnitzel. € 15.50
Op basis van soja- en tarwe-eiwit. Naar keuze met champignon- of pepersaus.

Pasta. € 16.50
Begeleid door een saus van geitenkaas met notenmelange en rucolasla.

Goudse kaas. € 14.75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met Marne-mosterdsaus.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur,  groentegarnituur en mayonaise.

Kindermenu’s

Frites met een snack. € 7.00
Keuze uit: frikadel, kroket of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Frites met vlees of vis. € 9.75
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalm.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Pasta Bolognese. € 9.75

Pannenkoek. € 7.25
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Crème brûlèe. € 7.75
Afgebrand met rietsuiker, een bol vanille ijs en slagroom.

Sorbet. € 6.00
Met 3 bolletjes watermeloen- mandarijn- en vanille ijs en slagroom.

Kaasplankje. € 9.00
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.

Cookie Dough. € 7.25
Bolletjes ijs met chocolade chip cookie.

Vlaflip. € 6.25
Ouderwets lekker, maar dan in een nieuw jasje.

Aardbeien bavaroise. € 6.50
Met een bol vanille ijs en slagroom.

Vers fruit. € 6.25
Coupe gevuld met vruchten van het seizoen.

Kinderijsje. € 4.25
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.


Óók lekker na uw diner:

Irish koffie € 5.90
Spanish koffie € 5.90
French koffie € 5.90
Italian koffie € 5.90
Drentse Koffie € 5.50

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.