Voorgerechten
Vitello Tonnato. € 11,50
Dun gesneden fricandeau met tonijnmayonaise. Gegarneerd met kappertjes,
rucola en gehakte peterselie.
Rivierkreeftjes. € 12,25
Cocktail van gepelde kreeftjes, geserveerd met cocktailsaus en
sneetjes stokbrood en boter.
Carpaccio. € 12,75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met truffeldressing, geroosterde pijnboompitjes,
zongedroogde tomaatjes, rucola sla en Parmezaanse kaas.
Caprese. € 9,75
Met romige burratakaas en gesneden tomaat.
Afgemaakt met een kruidige basilicumdressing.
Eendenborst. € 10,50
Gerookte filet met een romige cranberrymayonaise.
Soepen
Mosterdsoep. € 5,50
Gebonden soep waarin gebakken spekjes, prei en room.
Tomatensoep. € 5,50
Licht gebonden soep met room en balletjes.
Groentesoep. € 6,25
Echte Drentse groentesoep met verse worst en ballen.
Soep van de chef. € 6,00
Regelmatig wisselende huisgemaakte soepen.
Warme tussengerechten
Lamsrug. € 11,75
Rosé gebakken filet met een robuuste rode portsaus.
Pincho’s. € 9,75
Geroosterde sneetjes stokbrood belegd met pulled chicken en bbq saus .
Couscous bites. € 9,25
Gefrituurde balletjes gevuld met gemengde groenten, rozijnen en specerijen.
Knoflookchampignons. € 9,75
Gebakken in kruiden-knoflookolie. Geserveerd met sneetjes stokbrood.
Broodplankje. € 8,25
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.
Hoofdgerechten vlees
Tournedos. € 33,50
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met naar keuze pepersaus, champignonsaus,
rode portsaus of gorgonzolasaus.
Stoverij van rund. € 22,75
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.
Kipfilet. € 22,25
Gevuld met bieslook-roomkaas en omwikkeld met gerookt buikspek.
Spareribs. € 22,50
Keuze uit naturel, pittig of bbq, geserveerd met een bijpassende sausen.
Entrecôte. € 26,50
Lendebiefstuk op een bedje van rucola en crème balsamico.
Gegarneerd met geraspte Parmezaanse kaas.
Schnitzel. € 21,50
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus, rode portsaus of gorgonzolasaus.
Hoofdgerechten Vis
Zalm. € 26,75
Gebakken filet zonder huid met een frisse saus van crème fraîche en dille.
Heek. € 23,75
Verpakt in een pakketje van filodeeg met groenten en kruidenboter.
Gamba’s. € 25,25
Gebakken in knoflookolie grote gepelde garnalen.
Keuze van de chef. Dagprijs.
Regelmatig wisselend aanbod van vis.
Hoofdgerechten Vegetarisch
Enchilada. € 17,75
Gevuld met kidney bonen, tomaat, ui, paprika en champignons.
Gegratineerd met kaas en geserveerd met crème fraîche.
Lasagne. € 17,50
Goed gevuld pastagerecht met diverse garnituren van het seizoen.
Schnitzel. € 17,50
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze met champignonsaus,
pepersaus, rode portsaus of gorgonzolasaus.
Goudse kaas. € 16,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met romige mosterdsaus.
*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.
Kindermenu’s
Frites met een snack. € 7,25
Keuze uit: frikadel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Frites met vlees of vis. € 9,75
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalmfilet.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Poffertjes. € 6,75
Geserveerd met stroop en poedersuiker.
Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.
Nagerechten
Crème brûlée. € 8,75
Afgebrand met rietsuiker, een bol vanille ijs en slagroom.
Raspberry. € 9,00
Taartje van frambozen, met een bol yoghurt-bosvruchten ijs en slagroom.
Chocotaartje. € 9,25
Met warme chocoladevulling en een bol witte chocolade ijs en slagroom.
Poffertjes. € 9,75
Besprenkeld met Cointreau. Met een bol vanille ijs en slagroom.
Kaasplankje. € 9,00
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.
Kinderijsje. € 4,00
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.
IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.
Óók lekker na uw diner:
Irish koffie. € 7,50
Spanish koffie. € 7,50
French koffie. € 7,50
Italian koffie. € 7,50
Drentse Koffie. € 7,00
Koffie Royaal. € 8,25
Kopje koffie met klein likeurtje naar keuze en een lekkernij.