Diner

Voorgerechten

Carpaccio € 9.75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met truffelmayonaise, koekjes
van Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes.

Vistrio € 12.25
Trio van paling, Hollandse garnalen en zalm.  Geserveerd met sneetjes stokbrood.

Geitenkaas € 8.75
Verrassende combinatie van geitenkaas en witte chocolade.

Tonijntartaar € 9.00
Geserveerd met een fijne limoenmayonaise, tomatenolie en verse kruiden.


Soepen

Mosterdsoep € 5.00
Gebonden  soep waarin uitgebakken spekjes, prei en room.

Champignonsoep € 5.50
Crème soep met bosui en bieslook.

Tomatensoep € 5.00
Licht gebonden soep met balletjes.

Groentensoep € 5.75
Echte Drentse groentensoep met verse worst en ballen.

Uiensoep € 5.00
Goed gevulde soep. Geserveerd met een korstdeeg stengel.


Warme tussengerechten

Brie € 7.50
Met Marne-mosterd in een krokant jasje.

Roergebakken gamba’s € 10.75
In knoflookolie gebakken grote garnalen op rucola met en pikante dip.

Lamshaasjes €11.25
Rosé gebakken vlecht van lamshaas met een robuuste honing-tijmsaus.

Broodplankje € 6.25
Warm geserveerd met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli. .


Hoofdgerechten vlees

Tournedos du chef. € 25.50
Biefstuk van de haas (200 gram) met gebakken champignons, spekjes en romige kruidenboter.

Burning Steak. € 20.25
Malse runderrib-eye met pittige pepersaus.

Varkenshaas € 21.75
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus.

Stoverij van rund € 19.75
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Borgerder schnitzel € 17.75
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus.

Spareribs € 18.50
Groot portie ribben met chili- en knoflooksaus. Naar keuze, zoet of pittig.

Lamsstoofpot € 21.25
Stoof gevuld met diverse garnituren, kerrie en pompoen.


Hoofdgerechten Vis

Witvis € 19.25
Boterzachte filets van heek in een krokant jasje.

Coquilles € 25.50
Geserveerd met een krokantje van oude kaas en groene kruiden.

Zalm € 20.75
Gebakken filet met een romige saus van basilicum.


Hoofdgerechten Vegetarisch

Wrap € 16.25
Gevuld met verschillende soorten groenten en zoete aardappel.

Trio van kaas € 17.75
Gepaneerd en gebakken Goudse kaas, brie en camembert begeleid door een
romige Marne-mosterdsaus en een compote van rood fruit.

Pasta € 15.50
In een saus van geitenkaas met walnoten en rucola sla.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur,  groentegarnituur en mayonaise.

Kindermenu’s

Frites met een snack € 7.00
Keuze uit: frikadel, kroket, kaasstengels of kipnuggets. Geserveerd met mayonaise en appelmoes.

Frites met vis of vlees € 9.75
Keuze uit: sparerib, vissteak of minischnitzel. Geserveerd met mayonaise en appelmoes.

Pasta Bolognese € 9.75

Pannenkoek naturel € 7.25
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Parfait van stoofperen. € 7.00
Huisgemaakt. Vergezeld door karamel ijs en verse slagroom.

Crème brûlèe € 7.75
Afgebrand met rietsuiker, een bol karamel ijs en slagroom.

Kaasplankje € 9.00
Wekelijks wisselend, lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.

Gevulde bokkepootjes. € 6.50
Met koffie-marmer roomijs en verse slagroom.

Sorbet € 6.00
Met vanille ijs, bananen ijs, aardbij ijs, verse vruchten en slagroom.

Brownie € 7.50
Met een bol vanille ijs en verse slagroom.

Vijgentaart € 7.75
Begeleid met fruit en verse slagroom.

Kinderijsje € 4.25
Kleine coupe met vanille ijs, aardbei ijs, rode vruchtensaus en slagroom.


 

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.