Diner

Voorgerechten

Garnalencocktail. € 10.25
Hollandse garnalen met frisse sla en romige cocktailsaus.

Nagelhout € 9.75
Lucht gedroogd rundvlees met een zoete peren compote.

Trio van vis. € 12.25
Gerookte zalm en paling met Hollandse garnalen. Geserveerd met sneetjes stokbrood.

Carpaccio. € 9.75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met pestomayonaise, pijnboompitjes,
zongedroogde tomaatjes, rucolasla en Parmezaanse kaas.

Cheesecake taartje. € 9.00
Met Philadelphia roomkaas, komkommer en zongedroogde tomaatjes.


Soepen

Mosterdsoep. € 5.00
Gebonden soep waarin spekjes, prei en room.

Kippenbouillon. € 5.75
Heldere soep gevuld met kip, prei, bieslook en bosui.

Tomatensoep. € 5.00
Licht gebonden soep met balletjes.

Spinaziesoep. € 6.25
Gebonden soep met walnoten, brie en een scheut room.

Groentesoep. € 6.00
Echte Drentse groentesoep met verse worst en ballen.


Warme tussengerechten

Gamba’s. € 10,75
Roergebakken grote garnalen met knoflooksaus en stokbrood.

Ossenhaaspuntjes. € 11.75
 In kruiden-knoflookolie rosé gebakken filets waarbij gedroogde ui.

Portobello taartje. € 8.75
Paddenstoel met verse geitenkaas, gemengde noten en bloemenhoning.

Broodplankje. € 6.50
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.


Hoofdgerechten vlees

Tournedos € 25.75
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) op een bedje van rucolasla,
Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en gedroogde uitjes.

Burning steak. . € 22.50
Rosé gebakken entrecote met rode port saus.

Varkenshaas. € 21.75
 Gevuld met brie en omwikkeld met gerookt buikspek.

Lamsrug. € 24.75
Gebakken filets met een zoete honing-tijmsaus.

Spareribs. € 19.75
Groot portie ribben met chili- en knoflooksaus. Naar keuze: zoet of pittig.

Stoverij van rund. € 20.25
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Schnitzel. € 18.00
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus.


Hoofdgerechten Vis

Zeebaars. € 22.50
Gebakken filet uit de Noordzee, waarbij een saus van crème fraiche en dille.

Kabeljauwfilet. € 19.50
Op de huid gebakken boterzachte filet.

Zalm. € 20.75
Gebakken filet met een romige hollandaise saus .


Hoofdgerechten Vegetarisch

Bladerdeeg Pie. € 16.75
Gevuld met ratatouille van groenten en een romige champignonsaus.

Schnitzel. € 15.50
Op basis van soja- en tarwe-eiwit. Naar keuze met champignon- of pepersaus.

Pasta. € 16.50
Met gebakken champignons, gemengde noten en knoflookolie.

Goudse kaas. € 16.75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met Marne-mosterdsaus.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur,  groentegarnituur en mayonaise.

Kindermenu’s

Frites met een snack. € 7.00
Keuze uit: frikadel, kroket of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Frites met vlees of vis. € 9.75
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalm.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Pasta Bolognese. € 9.75

Pannenkoek. € 7.25
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Crème brûlèe. € 7.75
Afgebrand met rietsuiker, een bol vanille ijs en slagroom.

Yoghurt ijs. € 6.75
Met warme kersen, witte chocolade en slagroom.

Brownie. € 8.00
Met chocolade ijs en slagroom.

Kaasplankje. € 9.00
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.

Sinaasappel bavaroise. € 6.50
Met een scheutje Cointreau, vanille ijs en slagroom.

Stroopwafel ijs. € 6.75
3 bolletjes ijs gegarneerd met stroopwafeltjes en slagroom.

Kinderijsje. € 4.25
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.


Óók lekker na uw diner:

Irish koffie € 5.90
Spanish koffie € 5.90
French koffie € 5.90
Italian koffie € 5.90
Drentse Koffie € 5.50

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.