Voorgerechten
Garnalencocktail. € 10,25
Hollandse garnalen met frisse sla en romige whiskeysaus, geserveerd met
sneetjes stokbrood.
Caprese. € 7,75
Klassiek Italiaans. Met mozzarella, vleestomaat, basilicum en balsamico-crème.
Trio van vis. € 12,25
Gerookte zalm en paling met Hollandse garnalen, geserveerd met cocktailsaus en sneetjes stokbrood.
Carpaccio. € 10,75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met truffeldressing, gedroogde ui,
zongedroogde tomaatjes, rucolasla en Parmezaanse kaas.
Rouleau. € 9,25
Een rol van gerookte Noorse zalm gevuld met een mousse van gerookte forel, begeleid door een zachte balsamico-crème.
Soepen
Mosterdsoep. € 5,00
Gebonden soep waarin spekjes, prei en room.
Tomatensoep. € 5,00
Licht gebonden soep met balletjes.
Groentesoep. € 6,00
Echte Drentse groentesoep met verse worst en ballen.
Kipbouillon. € 6,25
Met gegrilde kipreepjes, bosui en verse tuinkruiden.
Warme tussengerechten
Gamba’s. € 10,75
Roergebakken grote garnalen met warme knoflooksaus en stokbrood.
Gemarineerde kippendij. € 9,00
Spies van kippendij en gerookt buikspek met een warme honing-tijm dip.
Tapas kroketjes. € 6,75
Kwartet van kaas,- groenten,- geitenkaas-en tomaat/mozzarella kroketjes.
Broodplankje. € 6,50
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en guacamole.
Hoofdgerechten vlees
Tournedos du chef. € 25,75
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met in kruidenboter gebakken champignons en spekjes.
Stoverij van rund. € 20,25
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.
Varkenshaas. € 21,75
Waarbij een romige champignonsaus.
Surf en turf. € 22,50
Malse kalfs ribeye met gamba’s. Geserveerd met kruidenboter.
Spareribs. € 20,00
Keuze uit naturel, pittig of zoet, geserveerd met een bijpassende saus.
Roast Rib . € 19,00
Langzaam gegaarde varkensrib in eigen jus met kruidenboter.
Schnitzel. € 18,50
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of zigeunersaus.
Hoofdgerechten Vis
Zalm. € 21,75
Gebakken filet zonder huid, waarbij een romige hollandaisesaus.
Heilbot. € 23,75
Filet van blanke heilbot, gegratineerd met tomaat, pesto en mozzarella.
Makreelfilet. € 18,75
Op de huid gebakken filet met een saus van crème fraîche, spinazie en knoflook.
Hoofdgerechten Vegetarisch
Aubergine. € 17,75
Gevuld met paprika, bosui en gegratineerd met Lady Blue blauwaderkaas.
Schnitzel. € 15,50
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze met champignon- of pepersaus.
Pasta. € 16,50
Met een romige kaassaus gevuld met grove groenten.
Goudse kaas. € 16,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met rode vruchten compote.
Stoofpot. € 15,50
Gevuld met falafel en zoete aardappel. Gegarneerd met een dakje van korstdeeg.
*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.
Kindermenu’s
Frites met een snack. € 7,00
Keuze uit: frikadel, kroket of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Frites met vlees of vis. € 9,75
Keuze uit: sparerib, schnitzel of scholfilet.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Pasta. € 9,75
Geserveerd met kaassaus.
Pannenkoek. € 7,25
Geserveerd met stroop en poedersuiker.
Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.
Nagerechten
Crème brûlée. € 7,75
Afgebrand met rietsuiker, een bol vanille ijs en slagroom.
Roomboter appel-kruimel. € 7,25
Met een bolletje vanille ijs en slagroom.
Monchoutaartje. € 7,75
Met kersencompote, bolletje vanille ijs en slagroom.
Vlaflip. € 6,50
3 bolletjes ijs en slagroom.
Kaasplankje. € 9,00
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.
Kinderijsje. € 4,00
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.
IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.
Óók lekker na uw diner:
Irish koffie € 6,25
Spanish koffie € 6,25
French koffie € 6,25
Italian koffie € 6,25
Drentse Koffie € 6,00