Diner

Voorgerechten

Garnalencocktail. € 10,25
Hollandse garnalen met frisse sla en romige whiskeysaus, geserveerd met
sneetjes stokbrood.

Caprese. € 7,75
Klassiek Italiaans. Met mozzarella, vleestomaat, basilicum en balsamico-crème.

Trio van vis. € 12,25
Gerookte zalm en paling met Hollandse garnalen, geserveerd met cocktailsaus en sneetjes stokbrood.

Carpaccio. € 10,75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met truffeldressing, gedroogde ui,
zongedroogde tomaatjes, rucolasla en Parmezaanse kaas.

Rouleau. € 9,25
Een rol van gerookte Noorse zalm gevuld met een mousse van gerookte forel, begeleid door een zachte balsamico-crème.


Soepen

Mosterdsoep. € 5,00
Gebonden soep waarin spekjes, prei en room.

Tomatensoep. € 5,00
Licht gebonden soep met balletjes.

Groentesoep. € 6,00
Echte Drentse groentesoep met verse worst en ballen.

Kipbouillon. € 6,25
Met gegrilde kipreepjes, bosui en verse tuinkruiden.


Warme tussengerechten

Gamba’s. € 10,75
Roergebakken grote garnalen met warme knoflooksaus en stokbrood.

Gemarineerde kippendij. € 9,00
Spies van kippendij en gerookt buikspek met een warme honing-tijm dip.

Tapas kroketjes. € 6,75
Kwartet van kaas,- groenten,- geitenkaas-en tomaat/mozzarella kroketjes.

Broodplankje. € 6,50
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en guacamole.


Hoofdgerechten vlees

Tournedos du chef. € 25,75
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met in kruidenboter gebakken champignons en spekjes.

Stoverij van rund. € 20,25
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Varkenshaas. € 21,75
Waarbij een romige champignonsaus.

Surf en turf. € 22,50
Malse kalfs ribeye met gamba’s. Geserveerd met kruidenboter.

Spareribs. € 20,00
Keuze uit naturel, pittig of zoet, geserveerd met een bijpassende saus.

Roast Rib . € 19,00
Langzaam gegaarde varkensrib in eigen jus met kruidenboter.

Schnitzel. € 18,50
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of zigeunersaus.


Hoofdgerechten Vis

Zalm. € 21,75
Gebakken filet zonder huid, waarbij een romige hollandaisesaus.

Heilbot. € 23,75
Filet van blanke heilbot, gegratineerd met tomaat, pesto en mozzarella.

Makreelfilet. € 18,75
Op de huid gebakken filet met een saus van crème fraîche, spinazie en knoflook.


Hoofdgerechten Vegetarisch

Aubergine. € 17,75
Gevuld met paprika, bosui en gegratineerd met Lady Blue blauwaderkaas.

Schnitzel. € 15,50
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze met champignon- of pepersaus.

Pasta. € 16,50
Met een romige kaassaus gevuld met grove groenten.

Goudse kaas. € 16,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met rode vruchten compote.

Stoofpot. € 15,50
Gevuld met falafel en zoete aardappel. Gegarneerd met een dakje van korstdeeg.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.

Kindermenu’s

Frites met een snack. € 7,00
Keuze uit: frikadel, kroket of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Frites met vlees of vis. € 9,75
Keuze uit: sparerib, schnitzel of scholfilet.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Pasta. € 9,75
Geserveerd met kaassaus.

Pannenkoek. € 7,25
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Crème brûlée. € 7,75
Afgebrand met rietsuiker, een bol vanille ijs en slagroom.

Roomboter appel-kruimel. € 7,25
Met een bolletje vanille ijs en slagroom.

Monchoutaartje. € 7,75
Met kersencompote, bolletje vanille ijs en slagroom.

Vlaflip. € 6,50
3 bolletjes ijs en slagroom.

Kaasplankje. € 9,00
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.

Kinderijsje. € 4,00
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.

IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.


Óók lekker na uw diner:

Irish koffie € 6,25

Spanish koffie € 6,25

French koffie € 6,25

Italian koffie € 6,25

Drentse Koffie € 6,00

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.