Diner

Voorgerechten

Carpaccio € 9.75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas, waarop Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, rucolasla en een fijne pestomayonaise.

Vistrio € 12.25
Trio van paling, Hollandse garnalen en zalm.  Geserveerd met sneetjes stokbrood.

Caesarsalade € 8.75
Salade van gegrilde kipfilet, Parmezaanse kaas, ei, knoflookcroutons en olijfolie.

Geitenkaas € 9.25
Bavaroise van geitenkaas begeleid door walnotencrunch en bloemenhoning.
Geserveerd met sneetjes stokbrood.


Soepen

Mosterdsoep € 4.75
Gebonden  soep waarin uitgebakken spekjes, prei en room.

Bospaddenstoelensoep € 6.25
Heldere bouillon van paddenstoelen en tuinkruiden.

Tomatensoep € 4.75
Licht gebonden soep met balletjes en crème fraiche.

Groentensoep € 5.00
Echte Drentse groentensoep met verse worst en ballen.


Warme tussengerechten

Lamsrack € 9.50
Rosé gebakken rack met zachte honing-tijmsaus..

Roergebakken gamba’s € 10.75
In kruidenboter gebakken grote garnalen, waarbij een romige knoflooksaus.

Tarly € 7.50
Verassende combinatie van durumtarwe met tomaat, pesto, rode ui en
olijfolie. Geserveerd met een pikante currysaus en sneetjes stokbrood.

Broodplankje € 5.75
Warm geserveerd met huisgemaakte kruidenboter en tapenade.


Hoofdgerechten vlees

Tournedos € 24.50
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met een saus van kastanjechampignons en truffel.

Lamsrugfilet € 22.25
Rosé gebakken filets met een krachtige saus van rode port.

Varkenshaas € 20.25
Gevuld met roomkaas en omwikkeld met Serranoham, waarbij champignonsaus.

Stoverij van rund € 19.75
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Varkensschnitzel € 17.25
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of warme knoflooksaus.

Spareribs € 18.50
Groot portie ribben met chili- en knoflooksaus. Naar keuze, zoet of pittig.

Kalfs entrecote € 23.00
Lende biefstuk van 250 gram met een robusste rode wijn-tijm saus.

Drentse boerenschnitzel € 17.75
Met rijkelijk garnituur van ui, champignons en spek.


Hoofdgerechten Vis

Zeewolf € 21.50
Gebakken filet met groene kruidenkorst en gegrilde tomaat.

Zwaardvis € 24.50
Mooie rode filet uit de Noordzee met een milde saus van créme fraiche en dille.

Zalm mediterrané € 20.75

In de oven gegaarde lende met gegratineerde roomkaas, bieslook en knoflook.


Hoofdgerechten Veetarisch

Coutgette € 16.25
Gevuld met verschillende soorten groenten, waarop gegratineerde brie.

Trio van kaas € 17.75
Gepaneerd en gebakken Goudse kaas, brie en camembert begeleid door een
romige Marne-mosterdsaus en een compote van rood fruit.

Risotto € 15.00
Huisgemaakte risotto waarin truffel, champignons en Parmezaanse kaas.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur,  groentegarnituur en mayonaise.

Kindermenu’s

Frites met een snack € 6.75
Keuze uit: frikadel, kroket, kaasstengels of kipnuggets. Geserveerd met mayonaise en appelmoes.

Frites met vis of vlees € 9.75
Keuze uit: sparerib, zalm of minischnitzel. Geserveerd met mayonaise en appelmoes.

Pannenkoek naturel € 7.00
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Amandelnougat € 7.00
Witte chocolade met honing en amandel, een bol ijs en slagroom.

Crème brûlèe € 7.75
Afgebrand met rietsuiker, een bol karamel ijs en slagroom.

Kaasplankje € 9.00
Wekelijks wisselend, lekkere kazen van de  Borgerder dinsdagmarkt.

Vers fruit € 6.25
Coupe gevuld met fruit van het seizoen.

Tiramisu € 7.50
Bavaroise van koffie, amaretto, mascarpone, chocolade en lange vingers.

Sorbet € 6.00
Met vanille ijs, bananen ijs, aardbei ijs, vruchten en verse slagroom.

Warme kersen € 6.50
Coupe met 3 bolletjes vanille ijs, warme kersen en slagroom.

Warme apfelstrüdel € 4.00
Meteen rijke appelvulling en een vleugje kaneel, koffie ijs en slagroom.


 

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.