Diner

Voorgerechten

Garnalencocktail. € 10,25
Hollandse garnalen met frisse sla en romige cognacsaus, geserveerd met
sneetjes stokbrood.

Caprese. € 7,75
Klassiek Italiaans. Met mozzarella, vleestomaat, basilicum en balsamico-crème.

Trio van vis. € 12,25
Gerookte zalm en paling met Hollandse garnalen, geserveerd met cocktailsaus en sneetjes stokbrood.

Carpaccio. € 10,75
Dun gesneden gemarineerde ossenhaas met pestomayonaise, gedroogde ui,
zongedroogde tomaatjes, rucolasla en Parmezaanse kaas.

Parmaham. € 9,25
Begeleid door Galia- en Cantaloupe meloen.


Soepen

Mosterdsoep. € 5,00
Gebonden soep waarin spekjes, prei en room.

Tomatensoep. € 5,00
Licht gebonden soep met balletjes.

Groentesoep. € 6,00
Echte Drentse groentesoep met verse worst en ballen.

Preisoep. € 6,25
Gebonden soep met room en gerookte zalmsnippers.


Warme tussengerechten

Gamba’s. € 10,75
Roergebakken grote garnalen met warme knoflooksaus en stokbrood.

Gemarineerde ribbetjes. € 9,00
Geglaceerd met smokey-bbq saus, geserveerd met knoflooksaus.

Tapas kroketjes. € 6,75
Kwartet van kaas,- groenten,- geitenkaas-en tomaat/mozzarella kroketjes.

Broodplankje. € 6,50
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.


Hoofdgerechten vlees

Tournedos du chef. € 25,75
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met in kruidenboter gebakken champignons en spekjes.

Kip cordon bleu. € 18,25
Met huisgemaakte tomatensalsa.

Varkenshaas. € 21,75
Omwikkeld met gerookt buikspek, waarbij een romige champignonsaus.

Kalfs ribeye. € 20,75
Geserveerd met kruidenboter.

Spareribs. € 20,00
Keuze uit naturel, pittig of zoet, geserveerd met een bijpassende saus.

Stoverij van rund. € 20,25
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Schnitzel. € 18,00
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of jägersaus.


Hoofdgerechten Vis

Zalm. € 21,50
Gebakken filet zonder huid, waarbij een saus van crème fraîche en basilicum.

Heilbot. € 23,75
Filet van blanke heilbot met kreeftensaus, gegarneerd met Hollandse garnalen.

Rode mul. € 18,75
Geserveerd met een garnituur van gebakken ui, knoflook en groene kruiden.


Hoofdgerechten Vegetarisch

Lasagne. € 17,75
Gevuld met roerbak groenten, waarbij een romige gorgonzolasaus.

Schnitzel. € 15,50
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze met champignon- of pepersaus.

Pasta. € 16,50
Met een saus van spinazie, pesto, Parmezaanse kaas en crème fraîche.

Goudse kaas. € 16,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met rode vruchten compote.

Wrap. € 15,50
Gevuld met gemengde noten, feta en roergebakken groenten.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.

Kindermenu’s

Frites met een snack. € 7,00
Keuze uit: frikadel, kroket of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Frites met vlees of vis. € 9,75
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalm.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Pasta Bolognese. € 9,75
Geserveerd met Parmezaanse kaas.

Pannenkoek. € 7,25
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Crème brûlée. € 7,75
Afgebrand met rietsuiker, een bol vanille ijs en slagroom.

Witte chocolade-framboos ijs. € 7,25
3 bolletjes ijs met rood fruit en slagroom.

Bavarois mango en ananas. € 6,50
Met bolletje watermeloen ijs en slagroom.

Banana split. € 6,50
Met banaan, 3 bolletjes vanille ijs, chocoladesaus en slagroom.

Kaasplankje. € 9,00
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.

Kinderijsje. € 4,00
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.

IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.


Óók lekker na uw diner:

Irish koffie € 5,90

Spanish koffie € 5,90

French koffie € 5,90

Italian koffie € 5,90

Drentse Koffie € 5,50

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.