Voorgerechten
Geitenkaastruffels. € 10,75
Met sneetjes stokbrood en boter.
Carpaccio. € 13,25
Dun gesneden, gemarineerde ossenhaas met groene pestomayonaise,
geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, rucola sla en Parmezaanse kaas.
Trio van vis. € 15,75
Royale schotel van gerookte zalm, gerookte paling en gepelde rivierkreeftjes.
Geserveerd met romige cocktailsaus, sneetjes stokbrood en boter.
Nagelhout. € 12.75
Met grana padano flakes, hazelnootcrunch, cranberry compote en gemengde sla.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.
Soepen
Mosterdsoep. € 6,00
Gebonden soep waarin gebakken spekjes, prei en room.
Tomatensoep. € 6,00
Licht gebonden soep waarin room en balletjes.
Soep van de chef. € 6,00
Regelmatig wisselende huisgemaakte soepen.
Warme tussengerechten
Gebakken camembert. € 10,50
Geserveerd met rood fruit compote.
Ratatouilletaartje. € 10,75
Taartje gevuld met tomaat, courgette, aubergine, ui en knoflook.
Lamsrug filet. € 13,25
Rosé gebakken. Met rode portsaus, afgetopt met gedroogde ui.
Gamba’s. € 12,75
Met warme knoflook-kruidensaus. Geserveerd met sneetjes stokbrood.
Broodplankje. € 8,25
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.
Hoofdgerechten vlees
Tournedos. € 33,50
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met naar keuze pepersaus, champignonsaus,
rode portsaus of stroganoffsaus.
Surf & Turf. € 26,75
Kalfsribeye met gamba’s. Geserveerd met kruidenboter.
Stoverij van rund. € 22,75
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.
Varkenshaas. € 23,50
Naar keuze pepersaus, champignonsaus, rode portsaus of stroganoffsaus.
Parelhoen. € 22,25
Langzaam in de oven gegaarde suprême.
Schnitzel. € 21,50
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus, rode portsaus of stroganoffsaus.
Hoofdgerechten Vis
Vispotje. € 23,75
Potje met diverse soorten verse vis, prei, tuinkruiden en een scheutje room.
Kabeljauwfilet. € 22.25
Op de huid gebakken filet met een korstje van Parmezaanse kaas.
Geserveerd met ravigotesaus.
Keuze van de chef. Dagprijs.
Regelmatig wisselend aanbod van vis.
Hoofdgerechten Vegetarisch
Enchilada. € 17,75
Gevuld met kidney bonen, tomaat, ui, paprika en champignons,
gegratineerd met kaas en geserveerd met crème fraîche.
Schnitzel. € 18,75
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze met champignonsaus,
pepersaus, rode portsaus of stroganoffsaus.
Goudse kaas. € 18,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met rood fruit compote.
Kerrie stoof. € 16,75
Met shoarma, champignons en prei.
Cashew curry. € 15.50
Met cashewnoten, ui, wortel, kruiden en rijst.
*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.
Kindermenu’s
Frites met een snack. € 8,75
Keuze uit: frikadel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Frites met vlees of vis. € 11,25
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalmfilet.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Poffertjes. € 7,75
Geserveerd met stroop en poedersuiker.
Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.
Nagerechten
Crème brûlée. € 8,75
Afgebrand met rietsuiker. Met een bol vanille ijs en slagroom.
Kersen monchou taartje . € 10.25
Met een bol vanille ijs en slagroom .
Purple Luxury. € 12,50
Op een bodem van amandel, chocolade en nootjes, gevuld met frambozen en bosbessen.
Met een bol bosvruchten ijs en slagroom.
Poffertjes. € 9,75
Besprenkeld met Likeur 43. Met een bol vanille ijs en slagroom.
Kaasplankje. € 9,75
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.
Kinderijsje. € 4,50
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.
IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.
Óók lekker na uw diner:
Irish koffie. € 7,50
Spanish koffie. € 7,50
French koffie. € 7,50
Italian koffie. € 7,50
Jamaican koffie € 7,50
Kiss of fire koffie € 7,50
Drentse Koffie. € 7,25
Borgerder leut € 7,25
Wiener melange € 7,25