Diner

Voorgerechten

Geitenkaastruffels. € 10,75
Met sneetjes stokbrood en boter.

Carpaccio. € 13,25
Dun gesneden, gemarineerde ossenhaas met groene pestomayonaise,
geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, rucola sla en Parmezaanse kaas.

Trio van vis. € 15,75
Royale schotel van gerookte zalm, gerookte paling en gepelde rivierkreeftjes.
Geserveerd met romige cocktailsaus, sneetjes stokbrood en boter.

Nagelhout. € 12.75
Met grana padano flakes, hazelnootcrunch, cranberry compote en gemengde sla.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.


Soepen

Mosterdsoep. € 6,00
Gebonden soep waarin gebakken spekjes, prei en room.

Tomatensoep. € 6,00
Licht gebonden soep waarin room en balletjes.

Soep van de chef. € 6,00
Regelmatig wisselende huisgemaakte soepen.

 


Warme tussengerechten

Gebakken camembert. € 10,50
Geserveerd met rood fruit compote.

Ratatouilletaartje. € 10,75
Taartje gevuld met tomaat, courgette, aubergine, ui en knoflook.

Lamsrug filet. € 13,25
Rosé gebakken. Met rode portsaus, afgetopt met gedroogde ui.

Gamba’s. € 12,75
Met warme knoflook-kruidensaus. Geserveerd met sneetjes stokbrood.

Broodplankje. € 8,25
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.

 


Hoofdgerechten vlees

Tournedos. € 33,50
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met naar keuze pepersaus, champignonsaus,
rode portsaus of stroganoffsaus.

Surf & Turf. € 26,75
Kalfsribeye met gamba’s. Geserveerd met kruidenboter.

Stoverij van rund. € 22,75
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.

Varkenshaas. € 23,50
Naar keuze pepersaus, champignonsaus, rode portsaus of stroganoffsaus.

Parelhoen. € 22,25
Langzaam in de oven gegaarde suprême.

Schnitzel. € 21,50
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus, rode portsaus of stroganoffsaus.

 


Hoofdgerechten Vis

Vispotje. € 23,75
Potje met diverse soorten verse vis, prei, tuinkruiden en een scheutje room.

Kabeljauwfilet. € 22.25
Op de huid gebakken filet met een korstje van Parmezaanse kaas.
Geserveerd met ravigotesaus.

Keuze van de chef. Dagprijs.
Regelmatig wisselend aanbod van vis.

 


Hoofdgerechten Vegetarisch

Enchilada. € 17,75
Gevuld met kidney bonen, tomaat, ui, paprika en champignons,
gegratineerd met kaas en geserveerd met crème fraîche.

Schnitzel. € 18,75
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze met champignonsaus,
pepersaus, rode portsaus of stroganoffsaus.

Goudse kaas. € 18,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas met rood fruit compote.

Kerrie stoof. € 16,75
Met shoarma, champignons en prei.

Cashew curry. € 15.50
Met cashewnoten, ui, wortel, kruiden en rijst.

*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.

 


Kindermenu’s

Frites met een snack. € 8,75
Keuze uit: frikadel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Frites met vlees of vis. € 11,25
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalmfilet.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.

Poffertjes. € 7,75
Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.

Nagerechten

Crème brûlée. € 8,75
Afgebrand met rietsuiker. Met een bol vanille ijs en slagroom.

Kersen monchou taartje . € 10.25
Met een bol vanille ijs en slagroom .

Purple Luxury. € 12,50
Op een bodem van amandel, chocolade en nootjes, gevuld met frambozen en bosbessen.
Met een bol bosvruchten ijs en slagroom.

Poffertjes. € 9,75
Besprenkeld met Likeur 43. Met een bol vanille ijs en slagroom.

Kaasplankje. € 9,75
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.

Kinderijsje. € 4,50
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.

IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.


Óók lekker na uw diner:

Irish koffie. € 7,50

Spanish koffie. € 7,50

French koffie. € 7,50

Italian koffie. € 7,50

Jamaican koffie € 7,50

Kiss of fire koffie € 7,50

Drentse Koffie. € 7,25

Borgerder leut € 7,25

Wiener melange € 7,25

 

Heeft u een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.