Voorgerechten
Carpaccio. € 14,25
Dun gesneden, gemarineerde ossenhaas met truffel-mayo dressing, geroosterde pijnboompitjes,
zongedroogde tomaatjes, rucola sla en grana padano flakes.
Surimi-krabsalade. € 12,25
Frisse salade waarin bosui, bieslook, ei, gesnipperde ui en citrus-mayodressing.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.
Trio van vis. € 15,75
Royale schotel van gerookte zalm, gerookte paling en gepelde rivierkreeftjes.
Geserveerd met romige mosterd-dille dressing, sneetjes stokbrood en boter.
Parelcouscous. € 11,75
Tartaartje aangemaakt met avocado-hummus, komkommer, tomaat, rode ui en olijven.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.
Soepen
Mosterdsoep. € 6,00
Gebonden soep waarin gebakken spekjes, prei en room.
Groentensoep. € 6,25
Heldere rijk gevulde soep met balletjes.
Tomatensoep. € 6,00
Licht gebonden soep waarin room en balletjes.
Soep van de chef. € 6,50
Regelmatig wisselende huisgemaakte soepen.
Warme voorgerechten.
Ribs & Wings. € 11,75
Gemarineerde sparerib fingers en kippenvleugeltjes.
Met knoflook- en chilisaus dip.
Gamba’s. € 13,50
Gebakken in tuinkruiden-knoflookolie.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.
Tapaskroketjes. € 9,75
Kroketjes gevuld met tomaat en mozzarella kaas.
Geserveerd met alioli dip.
Broodplankje. € 8,75
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en alioli.
Heeft U een dieet of allergie? Geef aan de bediening uw wensen door.
Hoofdgerechten vlees
Tournedos. € 34,25
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met naar keuze pepersaus, champignonsaus of
gorgonzolasaus.
Surf ’n Turf. € 29.75
Kalfsentrecote met gebakken gepelde gamba’s en kruidenboter.
Spareribs. € 25,75
Keuze uit zoet of pittig.
Geserveerd met knoflooksaus en chilisaus.
Varkensscaloppa. € 26,50
Dun gesneden carré in romige gorgonzolasaus.
Schnitzel. € 23,50
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus of gorgonzolasaus.
Kipfilet. € 23,25
In de oven gegaarde filet gevuld met mozzarella en pesto.
Stoverij van Rund. € 25.25
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.
Hoofdgerechten Vis
Zalm. € 26.25
In de oven gegaarde zalmfilet zonder huid met hollandaisesaus.
Heilbot. € 23.75
Gegratineerd met pesto, tomaat en mozzarella.
Keuze van de chef. Dagprijs.
Regelmatig wisselend aanbod van vis.
Hoofdgerechten Vegetarisch
Lasagne. € 22,50
Gevuld met fetakaas, spinazie en gegrilde groenten.
Enchilada. € 20,75
Gevuld met rode kidney bonen, tomaat, ui, paprika, mais, champignons en
tomatensalsa. Gegratineerd met kaas en geserveerd met crème fraîche.
Thaise cashewcurry. € 18,50
Pikante curry met wokgroenten en cashewnoten. Geserveerd met rijst.
Goudse kaas. € 21,25
Gepaneerd en krokant gebakken kaas.
Naar keuze met champignonsaus, pepersaus of gorgonzolasaus.
*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.
Kindermenu’s
Frites met een snack. € 8,75
Keuze uit: frikadel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Frites met vlees of vis. € 11,25
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalmfilet.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Poffertjes. € 7,75
Geserveerd met stroop en poedersuiker..
Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.
Nagerechten
Pandan spekkoek. € 10,75
Geserveerd met een bol pistache ijs en slagroom.
Cappucinodessert. € 12,50
Geserveerd met een bol amaretti ijs en slagroom.
Crispy red fruit. € 12,75
Rood fruit roomijs in een knapperige omhulling van witte chocolade en bosvruchten. Geserveerd met een bol purple fruit roomijs en slagroom.
Crème brûlée. € 9,25
Afgebrand met rietsuiker. Met een bol vanille ijs en slagroom.
Kaasplankje. € 9,75
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.
Kinderijsje. € 4,50
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.
IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.
Óók lekker na uw diner:
Irish koffie € 7,50
Kiss of fire koffie € 7,50
Spanish koffie € 7,50
Drentse koffie € 7,25
French koffie € 7,50
Borgerder leut € 7,25
Italian koffie € 7,50
Wiener melange € 7,25
Jamaican koffie € 7,50