Voorgerechten
Carpaccio. € 13,25
Dun gesneden, gemarineerde ossenhaas met groene pestomayonaise, geroosterde pijnboompitjes,
zongedroogde tomaatjes, rucola sla en Parmezaanse kaas.
Trio van vis. € 15,75
Royale schotel van gerookte zalm, gerookte paling en gepelde rivierkreeftjes.
Geserveerd met romige cocktailsaus, sneetjes stokbrood en boter.
Caprese. € 12.75
Met burrata en tomaten en basilicum dressing.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.
Serranoham rouleau. € 12,75
Gevuld met sweet pepper roomkaas.
Geserveerd met sneetjes stokbrood en boter.
Soepen
Mosterdsoep. € 6,00
Gebonden soep waarin gebakken spekjes, prei en room.
Groentensoep. € 6,25
Heldere rijk gevulde soep met balletjes.
Tomatensoep. € 6,00
Licht gebonden soep waarin room en balletjes.
Soep van de chef. € 6,50
Regelmatig wisselende huisgemaakte soepen.
Warme tussengerechten
Gebakken camembert. € 10,50
|Geserveerd met warme kruiden-knoflooksaus en cranberry-notencrunch.
Calamares a la Romana . € 10,75
Gefrituurde inktvisringen. Geserveerd met allioli-Sriracha saus.
Diamanthaasjes. € 13,25
In knoflook-olie gebakken. Geserveerd met sneetjes stokbrood.
Broodplankje. € 8,75
Breekbrood plankje met huisgemaakte kruidenboter, tapenade en allioli.
Hoofdgerechten vlees
Tournedos. € 33,50
Biefstuk van de haas ( 200 gram ) met naar keuze pepersaus, champignonsaus,
gorgonzolasaus of warme kruiden-knoflooksaus.
Spareribs. € 25,75
Keuze uit pittig of BBQ. Geserveerd met knoflook- en chilisaus.
Stoverij van rund. € 24,75
Royaal gevuld stoofpotje van Drents weidevlees en diverse garnituren.
Varkenshaas. € 26,50
Gevuld met brie en omwikkeld met rookspek.
Kalfs entrecote. € 27,50
Met naar keuze pepersaus, champignonsaus, gorgonzolasaus of kruiden-knoflooksaus.
Chicken scaloppa. € 24,50
Dun gesneden kipfilets in romige gorgonzolasaus.
Schnitzel. € 23,50
Naar keuze met pepersaus, champignonsaus, gorgonzolasaus of kruiden-knoflooksaus.
Hoofdgerechten Vis
Tongscharfilet. € 28,75
In boter gebakken filets. Geserveerd met gamba’s en kruidenboter.
Zalm. € 26.25
In de oven gegaarde zalmfilet zonder huid met hollandaisesaus.
Keuze van de chef. Dagprijs.
Regelmatig wisselend aanbod van vis.
Hoofdgerechten Vegetarisch
Taco Tubs. € 17,75
Gevuld met kidney bonen, tomaat, ui, paprika en champignons,
gegratineerd met kaas en geserveerd met crème fraîche.
Schnitzel. € 19,75
Op basis van soja- en tarwe-eiwit, naar keuze met champignonsaus,
pepersaus, gorgonzolasaus of kruiden-knoflooksaus.
Goudse kaas. € 19,75
Gepaneerd en krokant gebakken kaas.
Naar keuze met champignonsaus, pepersaus, gorgonzolasaus of kruiden-knoflooksaus.
Groenten curry. € 16.50
Met gegrilde verse groenten en kruiden. Geserveerd met rijst.
*Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappel- en groenten garnituren en mayonaise.
Kindermenu’s
Frites met een snack. € 8,75
Keuze uit: frikadel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Frites met vlees of vis. € 11,25
Keuze uit: sparerib, schnitzel of zalmfilet.
Geserveerd met appelmoes en mayonaise.
Poffertjes. € 7,75
Geserveerd met stroop en poedersuiker.
Kindermenu’s worden uitsluitend geserveerd aan kinderen tot 14 jaar.
Nagerechten
Lemon cocktail. € 13,75
Biscuit van witte chocolade met een mousse van limoncello, een bol Pornstar Martini sorbetijs en slagroom.
Geserveerd met een shot limoncello.
Nougat Tino ijstaartje. € 10,75
Nougat-roomijs op een hazelnoot-meringue bodem.
Met een bol vanille ijs en slagroom.
Crème brûlée. € 9,25
Afgebrand met rietsuiker. Met een bol vanille ijs en slagroom.
Kaasplankje. € 9,75
Wisselende lekkere kazen van de Borgerder dinsdagmarkt.
Kinderijsje. € 4,50
Kleine coupe met 2 bolletjes vanille ijs, vruchtensaus en slagroom.
IJs coupes.
Voor diverse soorten ijs coupes zie onze borrelkaart.
Óók lekker na uw diner:
Irish koffie € 7,50
Kiss of fire koffie € 7,50
Spanish koffie € 7,50
Drentse koffie € 7,25
French koffie € 7,50
Borgerder leut € 7,25
Italian koffie € 7,50
Wiener melange € 7,25
Jamaican koffie € 7,50